Siirry sivusisältöön

Lahjakortit

Kaipaatko ideoita miesten tai naisten syntymäpäivään tai merkkipäivään? Haluatko antaa elämyslahjakortin isälle, äidille, puolisolle, lapselle tai koko perheelle?

Lomarenkaan lahjakortti

Kaipaatko ideoita miesten tai naisten syntymäpäivään tai merkkipäivään? Haluatko antaa elämyslahjakortin isälle, äidille, puolisolle, lapselle tai koko perheelle? Mökkilahjakortti on nopea apu ideapulaan ja ilahduttaa varmasti! Lomarenkaan lahjakortti on oiva tapa ilahduttaa läheistä merkkipäivänä tai yritykselle mainio tapa palkita omaa henkilöstöä ja sidosryhmiä. Katso alta ohjeet lahjakortin ostamiseen ja lunastamiseen.

Lahjakortti ostetaan maksamalla lahjakortin summa tilillemme ja ilmoittamalla sähköpostitse toimitusosoite, jonka jälkeen postitamme lahjakortin sinulle.

1. Maksa haluamasi summa (esim. 100€, 200€, 500€...) Lomarenkaan tilille alla olevin ohjein:

Lahjakortin summan voit maksaa jollekin seuraavista tileistämme:
FI16 5780 0720 1426 81 OKOYFIHH
FI48 1200 3000 0045 56 NDEAFIHH
FI24 8000 1370 5547 51 DABAFIHH

Kirjoita maksun saajaksi Lomarengas Oy ja viestikenttään sana Lahjakortti ja lahjakortin saajan etu- ja sukunimi.

2.  Heti maksun jälkeen lähetä meille sähköpostitse (reskontra@lomarengas.fi) tieto maksustasi JA kerro meille sähköpostissa seuraavat tiedot:

 • Lahjakortin saajan nimi
 • Summa
 • Tilaajan/maksajan nimi, osoite, puhelin ja sähköposti
 • Osoite, mihin lahjakortti lähetetään

3. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme fyysisen lahjakortin antamaasi osoitteeseen. Jos haluat lahjakortin digitaalisenakerro siitä erikseen meille sähköpostitse. Lahjakorttia ei valitettavasti voida lähettää ennen kuin maksu näkyy tilillämme.

4. Valmista! 

Lahjakortilla pääset viettämään ikimuistoisen loman millä tahansa Lomarenkaan vuokramökillä! Tässä ohjeita ja huomioita siihen, miten lunastat lahjakortin:

 • Kun olet löytänyt sopivan mökin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse - lahjakorttivaraus tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta (myynti@lomarengas.fi tai 0306 502 502).
 • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
 • Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.
 • Lahjakortin saaja ilmoittaa varausta tehdessään lahjakortin numeron (lahjakorttia ei tarvitse toimittaa meille).
 • Mikäli lahjakortilla maksettaessa valitaan lahjakortin arvoa edullisempi mökkivaihtoehto, niin jäljelle jäävää osaa ei palauteta. Mikäli lahjakortin saaja taas valitsee lahjakorttia kalliimman mökin niin hän maksaa itse lahjakortin ja mökin hinnan välisen erotuksen.
 • Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kertaa.
 • Jos sinulla on kysyttävää lahjakortin käytöstä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme (myynti@lomarengas.fi tai 0306 502 502).

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu

myynti@lomarengas.fi 0306 502 502

Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8:30 - 17:00 sekä lauantaisin klo 10:00 - 18:00.