Siirry sivusisältöön

Laatuluokitus

Jotta sinun olisi helpompi löytää mieleisesi lomakohde, olemme luokitelleet kaikki mökit, huvilat ja huoneistot oman laatuluokituksemme mukaisesti.

Lomarenkaan laatuluokitus

Katso lisätietoa Lomarenkaan tähtiluokkaan perustuvasta laatuluokituksesta.

Laatuluokitus

Jotta sinun olisi helpompi löytää mieleisesi lomakohde, olemme luokitelleet kaikki mökit, huvilat ja huoneistot oman laatuluokituksemme mukaisesti.

Lomakohteet luokitellaan viiteen eri laatuluokkaan. Luokittelu tehdään pääosin teknisten vaatimusten, kalustuksen ja sisustuksen perusteella. Myös kohteen pihapiiri sekä lähialueen palvelut vaikuttavat lopulliseen luokitukseen. Yhden tähden laatuluokka ei tarkoita, että kohde olisi huono - päin vastoin, elämys esimerkiksi matalavarusteisessa erämökissä saattaa olla ikimuistoisin loma koskaan!

Minimivaatimuksena 3-5 tähden kohteelle on sisä-wc, suihku ja vesijohto. Muita minimivaatimuksia ei ole, joten tähtiluokan perusteella ei voi olettaa kohteen sisältävän juuri tietynlaista varustusta. Kohdetietoihin kannattaa tutustua huolellisesti. Mikäli tarvitset lisätietoja esimerkiksi kohteen varustelusta tai pihapiiristä, niin ole asiakaspalveluumme yhteydessä - autamme mielellämme selvittämään lisätietoja kohteesta!

Laatuluokat

☆ Teknisesti vaatimaton lomakohde, kuitenkin siisti ja toimiva "perinteinen kesämökki". Pihapiiri useimmiten samaa tasoa muiden kohteiden kanssa.

☆☆ Edellistä hieman paremmin varusteltu ja tilavampi lomakohde, jossa usein jonkun verran mukavuuksia.

☆☆☆ Hyvin varusteltu lomakohde, jossa aina sisä-wc (voi olla myös eko-wc sisätiloissa) ja suihku. Suurin osa lomakohteista ovat tämän laatuluokituksen kohteita.

☆☆☆☆ Erittäin hyvin varusteltu, kaikin puolin mukava ja tyylikäs lomakohde. Toiseksi yleisin tähtiluokka.

☆☆☆☆☆ Erittäin hyvin varusteltu, kaikin puolin mukava ja tasokas lomakohde, jonka mitoitus on erinomainen kohteen maksimihenkilömäärälle ja jossa kaikki perustoiminnot ovat saman katon alla.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@lomarengas.fi tai 0306 502 502.

Mikä on perusvaatimus vuokramökille?

Makuuhuoneiden osalta: vähintään 7 - 10 m² koko · varsinaisten vuoteiden osalta vähintään 80 x 200 cm kokoiset sängyt · sängyissä vähintään 10 cm paksut, päällystetyt patjat sekä erilliset petauspatjat · siistit vuodetekstiilit · hyvätasoiset peitot ja tyynyt. Poikkeuksena makuuhuoneisiin ovat eräkämpät, joissa nämä kriteerit eivät välttämättä täyty, vaan vuoteet voivat olla esim. normaalia lyhyempiä tai kapeampia ja varustus muutenkin vaatimattomampi.

Keittiöissä: asialliset kylmäsäilytystilat · astiastot ja ruoanlaittovälineet · kohteiden portaissa on kaiteet · sähkö- ja kaasulaitteet ovat toimivia ja turvallisia käyttää. Jokaisessa kohteessa on tarkoituksenmukainen ja riittävä kalustus.